Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Smutný odchod na vrcholu

Zoltan Warrior Soul, výjimečný, impozantní pes, bojovník, který odešel příliš brzy a nestačil tak naplnit svou výcvikovou kariéru, kterou měl slibně nalinkovanou před sebou.


Smutný odchod na vrcholu
Jana Šmídová 10.10.2023 431x In memoriam

Bohužel stejně jako v lidském životě, tak i v tom psím nás dokáže nepřipravené tvrdě zaskočit osud... Ze dne na den se tak změní plánované cíle a představy.

Katka Hrkalová se Zulíkem měli v poslední době za sebou hned trojnásobné vítězství na celorepublikových závodech. Na konci loňského roku se jim podářilo vyhrát na Poháru města Hluboká nad Vltavou v kategorii ZZP1, letos na jaře následovalo vítězství v Sutinovém přeboru ZZP2 a v červenci stanuli na prvním místě na Nechranickém poháru v kategorii ZVP2. Díky těmto skvělým výsledkům se nominovali na nejvyšší záchranářskou soutěž Mistrovství ČR 2023. Zranění během posledního tréninku bohužel ukončilo skvěle rozjetou dráhu tohoto psa. 

Pro nás všechny zůstane Zulík nezapomenutelný a přejeme Katce, aby čas a příprava nové výcvikové naděje zacelila její velkou ztrátu...


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Smutné loučení

    Není snadné říci poslední sbohem někomu, kdo s vámi strávil dlouhou část vašeho života.

    In memoriam

    Mulen odešel

    Do začínajících podzimních plískanic přicházejí jakoby návazně i nepříjemné a smutné zprávy.

    In memoriam

    Odešla hvězda

    Ve věku úctyhodných 13-ti let odešla za daleký duhový most jedna z dlouholetých opor jihočeské záchranné brigády Omaha z Vtelenských polí alias Sherry.

    In memoriam

    Odchod nezapomenutelné Elis

    Čas měří neúprosně nejen nám lidem, ale i našim čtyřnohým parťákům... Berňačce Alice Bona Fornax život nadělil nádherných 12,5 roku u milované paničky, v ...

    In memoriam