Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Odešla Tina

Krátce před Vánoci se naplnila životní etapa borderky Tiny, která i bez průkazu původu byla dokonalá pro svého psovoda Láďu Palivce, jejich vzájemná symbióza se zrcadlila v jejich práci.


Odešla Tina
Jana Šmídová 11.12.2023 335x In memoriam

Pro někoho by Tiny svéhlavost byla nezdolnou překážkou, Láďa ji dokázal ale přijmout takovou jaká je a společně se prokousali až na nejvyšší záchranářskou metu, kterou je Mistrovství ČR záchranných prací. Její doménou byli především sutiny a tam nejednou předvedla v bordeřím rychlém tempu svůj skvělý nos.

Tina byla součástí naší jihočeské smečky a budeme ji mít navždy ve vzpomínkách... Také ona byla pes na kterého se nezapomíná.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Odešel mistr světa

    Ve věku nedožitých deseti let věku odešel 18.5.2010 do psího nebe Mistr světa RHW 2007 Ch. Rex z Vlčích luk.

    In memoriam

    Odchod nezapomenutelné Elis

    Čas měří neúprosně nejen nám lidem, ale i našim čtyřnohým parťákům... Berňačce Alice Bona Fornax život nadělil nádherných 12,5 roku u milované paničky, v ...

    In memoriam

    Poslední stopa

    Od 25. května 2000 do 14. srpna 2011 trvala životní pouť jednoho z nejúspěšnějších jihočeských záchranářů, německého ovčáka Rexe.

    In memoriam

    9/11

    Včerejší výročí pádu New Yorských dvočat zaplavilo zprávy i sociální sítě. Během tohoto výročí bychom si měli vzpomenout i na ty chlupaté záchranáře, kteří ...

    In memoriam