Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Air Fresh Berounka

Tradiční zátěžová akce Expedice Air Fresh proběhla letos netradičně na vodě.


Air Fresh Berounka
Pavel Troller 28.8.2023 277x Speciální akce

Řeka Berounka má na svém toku mnoho úseků s hlubokou, pomalu tekoucí vodou,  mezi vodáky nepopulárních "volejů", pro výcvik vodní záchranařiny poskytuje naopak ideální podmínky. Naše vodní putování tak bylo občas přerušováno zastávkami v těchto místech a intenzivním vodním výcvikem. Po letošní Expedici Slaná voda, soustředěních s Vodní záchrannou službou v Dolní Vltavici a mnoha dalších vodních trénincích jsme tak udělali další krůček ke zvýšení úrovně vodní záchranařiny na jihu Čech. Podle všech účastníků se jednalo o jednu z nejzdařilejších akcí, kterou bude třeba rozhodně zopakovat, více ve fotografiích.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Expedice Slaná voda 2019

    Brigáda má za sebou nádherný týden ve sluncem provoněné Itálii. Aktivní dovolená se čtyřnohými parťáky ani letos neměla jedinou chybu.

    Speciální akce

    Expedice Slaná Voda 2023

    Cvičit k moři Jihočeši vyráží pravidelně každé dva roky. V roce 2021 byla na vině pauzy proticovidová opatření, ale letos si brigáda tento legendární - již po ...

    Speciální akce

    Záchrana z ledu

    Přestože únor začal mimořádně teplým počasím, jihočeští záchranáři využili nabízené spolupráce s VZS a v sobotu 1. 2. 2020 trénovali záchranu z ledu.

    Speciální akce

    Tropická prověrka

    Prověrka praktického nasazení/plochy se bezkonkurenčně okamžitě zařadila mezi nejnáročnější a nejzajímavější prověření vytrvalosti a kondice psa i psovoda v ...

    Speciální akce