Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Podzimní zkoušky ZZZ

Dne 14.10.2023 se v Netolicích konaly zkoušky ZZZ, atmosféra byla už od začátku trochu napnutá, přeci jen je to první a vstupní zkouška do záchranářského světa.


Podzimní zkoušky ZZZ
Monika Mikolášková 20.10.2023 243x Zkoušky

Všichni 4 zkouškaři nastupovali na speciálu do ploch a všem se povedlo v čase osobu najít. Poté následovala část speciálních cviků a poslušnost. Na všech psovodech a psech bylo vidět, že ze sebe vydávají vše a že na zkoušku nastoupili připraveni. Ke konci už byla únava na mladých psech znát, ale všem se na pár chybiček dařilo. Zkoušku ZZZ tedy zkoušku záchranářské způsobilosti splnili všichni účastníci a to Jana Bourová s tollerkou Arwen, Saša Keményová s holandským ovčákem Falcem, Monika Mikolášková s německým ovčákem Viki a Adélka Rehanslová se šiperkou Baileys. Všichni se statečně ujali občerstvení a tak o hlad nebyl vůbec strach.

Celé zkoušky probíhaly v dobrém a přátelském duchu. Za spravedlivé posuzování bych ráda poděkovala rozhodčí Katce Staňkové a za vedení zkoušek Nadě Palivcové. Samozřejmě velké dík patří i všem pomocníkům a figurantům. Tak hodně štěstí do dalších zkoušek.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Seminář záchrany z ledu

    Několik posledních let pořádá lipenská VZS mezinárodní seminář o záchraně z ledu, na němž se setkávají zástupci mnoha různých záchranářských organizací.

    Zkoušky

    Lavinové zkoušky

    Rok 2011 je v kontrastu s loňskými přívaly sněhu pro tréninky a bilancování práce lavinových psů poměrně dost nepříznivý.

    Zkoušky

    Zetkové jaro

    Během několika málo jarních týdnů složilo vstupní záchranářskou zkoušku ZZZ hned osm jihočeských psovodů.

    Zkoušky

    Pohár ČEZ

    Státní svátek 28. října 2010 se v Hluboké nad Vltavou odehrával na kynologickém cvičišti a v areálu Vejvarka v rámci významné pohárové soutěže partnera ...

    Zkoušky