Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Smutný odchod na vrcholu

Zoltan Warrior Soul, výjimečný, impozantní pes, bojovník, který odešel příliš brzy a nestačil tak naplnit svou výcvikovou kariéru, kterou měl slibně nalinkovanou před sebou.


Smutný odchod na vrcholu
Jana Šmídová 10.10.2023 429x In memoriam

Bohužel stejně jako v lidském životě, tak i v tom psím nás dokáže nepřipravené tvrdě zaskočit osud... Ze dne na den se tak změní plánované cíle a představy.

Katka Hrkalová se Zulíkem měli v poslední době za sebou hned trojnásobné vítězství na celorepublikových závodech. Na konci loňského roku se jim podářilo vyhrát na Poháru města Hluboká nad Vltavou v kategorii ZZP1, letos na jaře následovalo vítězství v Sutinovém přeboru ZZP2 a v červenci stanuli na prvním místě na Nechranickém poháru v kategorii ZVP2. Díky těmto skvělým výsledkům se nominovali na nejvyšší záchranářskou soutěž Mistrovství ČR 2023. Zranění během posledního tréninku bohužel ukončilo skvěle rozjetou dráhu tohoto psa. 

Pro nás všechny zůstane Zulík nezapomenutelný a přejeme Katce, aby čas a příprava nové výcvikové naděje zacelila její velkou ztrátu...


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Poslední plavba

    Každý pes je někým milován, někteří však i bez nejvyšších titulů zůstávají ve vzpomínkách navždy...

    In memoriam

    Odchod šampiónky

    V neděli 10. 5. 2020 se naplnila životní cesta jedné velmi úspěšné feny, šampiónky ve výkonu záchranných psů Ariny Gasimy z Chlístova.

    In memoriam

    Odchod černé princezny

    Ebony Princess Bohemian Ariston byla nejen podle jména jemná psí princezna, která se svou paničkou tvořila nerozlučnou dvojici.

    In memoriam

    Smutná zpráva

    Dne 3.10.2018 zemřel pan Ferdinand Ritter z Českých Budějovic.

    In memoriam