Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Úspěšný zásah

Praktického nasazení se zúčastnili dva členové JČZBK s nejvzdálenějším místem bydliště.


Úspěšný zásah
Pavel Troller 20.8.2021 1273x Zásahy

V pátek 13. srpna byli z rozhodnutí Integrovaného operačního střediska Krajského ředitelství Libereckého kraje Policie České republiky povoláni k pátrací akci po pohřešované osobě seniorky dva psovodi jihočeské brigády: Zuzana Ludvíková a Jan Procházka. I díky jejich pomoci akce skončila úspěšným nalezením hledané osoby. Jsme rádi, že naši psovodi opět potvrdili svou připravenost a ochotu okamžitě reagovat na výzvu k pomoci. Kéž by všechny pátrací akce končily takto šťastně!


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Neradostné úspěchy

    Každý jihočeský záchranář cvičí především pro použití v praxi. Ani sebevětší úspěch v této oblasti však nemusí být vždy potěšující.

    Zásahy

    Anička stále nezvěstná

    Neustávající pátrací akce mnoha desítek policistů po devítileté Aničce Janatkové se přes každodenní úsilí stále nesetkávají s úspěchem.

    Zásahy

    Hledání ztraceného seniora

    Členská základna JČZBK je velmi pestrá, ať už je to plemennou příslušností, věkem či úrovní vycvičenosti. Primární snahou každého člena by však měl být ...

    Zásahy

    Zřícený dům v Domažlicích

    Ve čtvrtek 18. května 2017 v 18:52 hodin obdrželo operační středisko informaci o tom, že se v Domažlicích nad autobusovým nádražím sesunula budova. Okamžitě ...

    Zásahy