Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Zasněžené Jince

Předpověď na předmikulášskou sobotu 4. prosince nevypadala obzvlášť lákavě, ale jak praví známé norské přísloví, neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení. Zdravé jádro jihočeské brigády se tedy správně obléklo a využilo nabídky Martina Mušketýra k tréninku v armádním areálu v Jincích.


Zasněžené Jince
Jana Šmídová 6.12.2021 1120x Nezařazeno

Byla to skutečně neobyčejná tréninková sobota, která dokonale prověřila kromě vzorku na našich pneumatikách i pachové spektrum našich čtyřnohých kolegů. Na první pohled zdánlivě jednoduché a přehledné terény byly určitě dobrou možností tréninku a výcvikového posunu. A co víc náročné podmínky utužují kolektiv a platí zde i další pořekadlo, že těžko na cvičišti, lehko na bojišti. A záchranářský trénink není pro žádné "bábovky" ;-)

Děkujeme za možnost tréninku a těšíme se zase někdy někde ...


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Konečně jsme se dočkali

    Po vynucené ,,covidové´´pauze, kdy mohli být pouze soukromé nebo jednodenní tréninky se jihočeši dočkali a mohli konečně uspořádat soustředění na Spáleništi.

    Nezařazeno

    Nezapomeneme!

    Právě dnes rodina doprovází, na jeho poslední cestě, Ms. pana Vladimíra Kuchtu... Houževnatost, nadhled a vtip. Právě tak si budou Jihočeši pamatovat prezidenta ...

    Nezařazeno

    Trénink na oslavu dne záchranného psa

    V neděli 26. 4. 2020 měli svátek všichni záchranářští psi, byl "Den záchranného psa". Jihočeši po dalším uvolnění omezení využili sobotu k pořádnému tréninku ...

    Nezařazeno

    Lavinový kurs 2011

    Přestože sněhová nadílka současné zimy doznává značných výkyvů, Spáleniště se svou Ledovou kotlinou ani letos nezklamalo.

    Nezařazeno