Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mezinárodní sympozium

12. mezinárodní záchranářské sympozium IRO se konalo ve slovinské Ljubljaně.


Mezinárodní sympozium
Jaroslav Sedlák 23.11.2009 15258x

Jako každý druhý rok proběhlo v režii IRO ve dnech 15.-18. dubna 2009 již 12. mezinárodní záchranářské sympozium ve slovinské Ljubljaně pod názvem "Metody výcviku záchranných psů". Zúčastnilo se 98 delegátů z Evropy, Asie i Severní a Jižní Ameriky. V pestré paletě 17 lektorů z celého světa zazněly i přednášky českých mezinárodních rozhodčích Ms. Jaroslava Sedláka (Výcvik vodních záchranných prací) a Ms. Daniela Sedláka (Vyhledávání mrtvých osob), které obě zaznamenaly značný ohlas účastníků z celého světa. Ze sympozia je jako vždy vydán soubor všech přednesených příspěvků knižně.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Slané vlnobití

    Pravidelná akce Jihočechů pod názvem Expedice Slaná voda prověřuje ve vlnách italského Gargana připravenost psů pro vodní záchranné práce.


    40 let JČZBK

    Již 17. února 2012 uplynulo 40 let od založení JČZBK. Oslavy tohoto výročí však ponechali Jihočeši až do závěru letního výcvikového týdne na Spáleništi.


    Pohár města Hluboká 2020

    V pondělí 28. září proběhl XXIX. ročník závodu o Pohár města Hluboká nad Vltavou. Závodníky na Hlubockém ZKO přivítal senátor a starosta města Hluboká nad ...

    Závody a soutěže

    Březnová Šumava

    Opět nám Šumava ukázala skoro všechny druhy počasí. Čtvrteční sněhovou nadílku vystřídal sobotní hustý déšť a v neděli jsme si užili překrásné jaro!

    Soustředění