Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Odešla Mája

Život našich čtyřnohých parťáků ubíhá tak nějak rychleji než bychom si přáli... ve věku úctyhodných téměř 14-ti let se naplnila životní etapa borderky Máji, která pro svou paničku znamenala mnoho.


Odešla Mája
Jana Šmídová 10.6.2022 830x In memoriam

Mája byla ta, se kterou Naďa objevila kouzlo záchranařiny. Měla výborný nos s pevnou a vyrovnanou povahou, která předurčovala k úspěchu. Byla fenou za odměnu, která posouvá psovoda dál. Společně pokořily trojky v kategorii plošného vyhledání, měly složeny cadaverové zkoušky téměř ze všech směrů záchranářského výcviku, ale hlavně byly pevně spjatou dvojicí, která se vzájemně velmi dobře podporovala. 

Mája prožila plný a bohatě naplněný život, užila si ještě spoustu šťastných chvil se svou nástupkyní Chilly a její odkaz bude navždy pevně vtištěný do vzpomínek nejen rodiny Palivců, ale do celé Jihočeské brigády.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Odešla Tina

    Krátce před Vánoci se naplnila životní etapa borderky Tiny, která i bez průkazu původu byla dokonalá pro svého psovoda Láďu Palivce, jejich vzájemná symbióza se ...

    In memoriam

    Smutné loučení

    Není snadné říci poslední sbohem někomu, kdo s vámi strávil dlouhou část vašeho života.

    In memoriam

    Odchod gentlemana

    Nesmírně si vážím psů a americký stafordšírský teriér patří do elitní skupiny plemen, kterých si pro jejich povahové vlastnosti vážím obzvláště.

    In memoriam

    Odešla hvězda

    Ve věku úctyhodných 13-ti let odešla za daleký duhový most jedna z dlouholetých opor jihočeské záchranné brigády Omaha z Vtelenských polí alias Sherry.

    In memoriam