Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Podzimní zkoušky ZZZ

Dne 14.10.2023 se v Netolicích konaly zkoušky ZZZ, atmosféra byla už od začátku trochu napnutá, přeci jen je to první a vstupní zkouška do záchranářského světa.


Podzimní zkoušky ZZZ
Monika Mikolášková 20.10.2023 242x Zkoušky

Všichni 4 zkouškaři nastupovali na speciálu do ploch a všem se povedlo v čase osobu najít. Poté následovala část speciálních cviků a poslušnost. Na všech psovodech a psech bylo vidět, že ze sebe vydávají vše a že na zkoušku nastoupili připraveni. Ke konci už byla únava na mladých psech znát, ale všem se na pár chybiček dařilo. Zkoušku ZZZ tedy zkoušku záchranářské způsobilosti splnili všichni účastníci a to Jana Bourová s tollerkou Arwen, Saša Keményová s holandským ovčákem Falcem, Monika Mikolášková s německým ovčákem Viki a Adélka Rehanslová se šiperkou Baileys. Všichni se statečně ujali občerstvení a tak o hlad nebyl vůbec strach.

Celé zkoušky probíhaly v dobrém a přátelském duchu. Za spravedlivé posuzování bych ráda poděkovala rozhodčí Katce Staňkové a za vedení zkoušek Nadě Palivcové. Samozřejmě velké dík patří i všem pomocníkům a figurantům. Tak hodně štěstí do dalších zkoušek.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Pohár ČEZ

    První ročník nové soutěže pod záštitou generálního partnera Jaderné elektrárny Temelín se stoprocentně vydařil.

    Zkoušky

    Seminář záchrany z ledu

    Několik posledních let pořádá lipenská VZS mezinárodní seminář o záchraně z ledu, na němž se setkávají zástupci mnoha různých záchranářských organizací.

    Zkoušky

    Intercup ve vodě

    Neděle 8.5.2011 se v prostoru policejní loděnice v Přední Výtoni stala dějištěm další kategorie RH-WC, jejímž uspořádáním byla pověřena společně s kategorií ...

    Zkoušky

    Pohár prezidenta

    Na osmý ročník Poháru prezidenta do Žatce již tradičně vyrážejí Jihočeši bojovat nejen o pořadí, ale především o zapsání zkoušky ZZP3.

    Zkoušky