Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Splněný limit na Mistrovství světa

Od středy 20. září do neděle 24. září 2023 probíhalo v rakouském Stubenbergu 27. Mistrovství světa IRO záchranných psů v kategorii sutinového, plošného a stopařského vyhledání.


Splněný limit na Mistrovství světa
Jana Šmídová 25.9.2023 274x Vítězové
Z Jihočeské záchranné brigády kynologů se tohoto mistrovského klání v kategorii stop zúčastnila Jana Baxová s devítiletým křížencem Jerrym. Svůj první start na MS dokázala svou pílí a stovkami nachozených kilometrů proměnit ve splněný sen - splněný limit a celkově 6. místo mezi světovými stopaři!!!
Jménem celé brigády oběma účastníkům gratulujeme a přejeme ještě spousty štastně nachozených kilometrů nejen na stopách.

Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Ústecké stupně vítězů obsazeny jihočechy

    Záchranná brigáda Ústeckého kraje se zhostila přípravy vrcholového terénního závodu podle ZTV 3.

    Vítězové

    Zlatá Samba

    Vítězkou letošního ročníku Mistrovství ČR záchranných psů se stala jihočeská Kateřina Hrkalová se svou Sambou Warrior Soul.

    Vítězové

    Veselé Velikonoce

    Ke všem svátkům se přeje, aby byly šťastné a veselé, ale Velikonoce jako skutečné svátky jara k tomu evokují probouzející se přírodou, sílícím sluníčkem a ...

    Vítězové

    Dřina stmeluje

    Že "všechno špatné je k něčemu dobré" je dávno známá pravda, kterou potvrdila i jednodenní úklidová brigáda zaměřená především na opravy a úklid cvičebních ...

    Vítězové