Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Splněný limit na Mistrovství světa

Od středy 20. září do neděle 24. září 2023 probíhalo v rakouském Stubenbergu 27. Mistrovství světa IRO záchranných psů v kategorii sutinového, plošného a stopařského vyhledání.


Splněný limit na Mistrovství světa
Jana Šmídová 25.9.2023 271x Vítězové
Z Jihočeské záchranné brigády kynologů se tohoto mistrovského klání v kategorii stop zúčastnila Jana Baxová s devítiletým křížencem Jerrym. Svůj první start na MS dokázala svou pílí a stovkami nachozených kilometrů proměnit ve splněný sen - splněný limit a celkově 6. místo mezi světovými stopaři!!!
Jménem celé brigády oběma účastníkům gratulujeme a přejeme ještě spousty štastně nachozených kilometrů nejen na stopách.

Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Dřina stmeluje

    Že "všechno špatné je k něčemu dobré" je dávno známá pravda, kterou potvrdila i jednodenní úklidová brigáda zaměřená především na opravy a úklid cvičebních ...

    Vítězové

    Zlatá Samba

    Vítězkou letošního ročníku Mistrovství ČR záchranných psů se stala jihočeská Kateřina Hrkalová se svou Sambou Warrior Soul.

    Vítězové

    Ocenění Jihočeši

    Při oceňování zasloužilých členů brigád za uplynulých dvacet let měli vzhledem k početné členské základně pochopitelně největší zastoupení Jihočeši.

    Vítězové

    Pf 2010

    Aby rok 2010 přinesl 365 svátečních a pohodových dní podbarvených radostným štěkotem našich čtyřnohých lásek přeje všem členům, sympatizantům a ...

    Vítězové