Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Tréninková Soběslav

Dalším jihočeským městem, které přivítalo Jihočeskou záchrannou brigádu kynologů na jejím pravidelném výjezdním tréninku byla tuto neděli Soběslav. Opět jsme využili nabídky tréninku ve zcela neznámém prostředí, tolik potřebném zejména pro mladé psy.


Tréninková Soběslav
Pavel Troller 2.2.2020 2282x Nezařazeno
Cvičák místní ZKO nabídl kromě možnosti standardní socializační poslušnosti i příležitost k nácviku na nových neokoukaných překážkách, někdy i poměrně netradičně konstruovaných. Po poslušnosti následovalo několik kol terénního vyhledávání v úrovni od začátečnické až po vrcholovou ZTV3. Jihočeši jsou v jarních termínech přihlášeni na celou řadu prověrkových akcí, ať už ve formě zkoušek, závodů či atestů, každý účastník tak mohl vést přípravu podle svého individuálního tréninkového plánu. Další výjezdní tréninky nás čekají v nejbližší době, pak už zbývá "jen" tréninkové úsilí prodat na zmíněných prověrkách.
 
 

Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Kouzelné zimní Spáleniště

    Přes metr prašanu je sice pro práci psů hodně těžký oříšek, ale vytváří kromě pohádkové kulisy i neopakovatelnou skutečně zimní atmosféru.

    Nezařazeno

    Konečně jsme se dočkali

    Po vynucené ,,covidové´´pauze, kdy mohli být pouze soukromé nebo jednodenní tréninky se jihočeši dočkali a mohli konečně uspořádat soustředění na Spáleništi.

    Nezařazeno

    Studená nadílka

    Pravidelné soustředění Jihočechů mělo původně zcela jiný plán průběhu. A ještě pár kilometrů před Přední Výtoní nikdo netušil, jak razantně bude potřeba ...

    Nezařazeno

    Expedice Air Fresh 2022

    Na letošní AirFresh, který se konal od pátku 19. do neděle 21.8. Na Šumavě jsem se dostal na poslední chvíli, jako náhradník, kvůli nemoci Radka Anděla. AirFresh je ...

    Nezařazeno