Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Tréninkový víkend v Novém Plesu a v Josefově

Tentokrát jsme Jihočeši vyjeli na severovýchod. Rádi jsme přijali pozvání na víkendový trénink v okolí Smiřic.


Tréninkový víkend v Novém Plesu a v Josefově
Bára Andělová 14.9.2023 386x Výjezdní tréninky

Sobotní dopoledne patřilo plochám v místních lesích. Na rozdíl od šumavských hvozdů, to byla krásná rovinka. Ale jak už to v „placatých“ lesích bývá, byla tam spousta ostružin. Nicméně poprali se s tím velcí i malí psi a statečně hledali i přes nepříjemné dusno a bezvětří. Ochlazení přišlo hned po obědě, kdy jsme se přesunuli do budov bývalých kasáren v Josefově na trénink sutin. Večer jsme na cvičišti ve Smiřicích poseděli a důkladně zhodnotili celý den.
Nedělní ráno patřilo poslušnosti. Každý podle svého uvážení procvičil, co potřeboval, buď „pod dozorem“ nebo sám a následně jsme odjeli na další sutinu v Josefově. Tentokrát do budov bývalé vojenské nemocnice, kde nám bylo k dispozici nekonečně mnoho místností a dlouhých chodeb chladných tmavých sklepů. Odpoledne jsme ještě znovu zajeli do lesa. Závěrem - bylo to víkendové výjezdové soustředění, jak má být. Každý chvíli figuroval a každý chvíli hledal. Všichni jsme se potili na sluníčku a všichni jsme pak nadšeně zalezli do sklepů v Josefově. Každý podle svého plánu a potřeb svého psa využil plochy nebo sutiny nebo obojí. A všichni jsme se shodli na tom, že to bylo prima.
Děkujeme za nabídku a precizní realizaci celé akce Editě Labíkové, která zajistila plošné terény i sutiny. A určitě se může těšit, že se zase někdy vrátíme!!!


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články