Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Zkoušky záchranářské způsobilosti

V neděli 21.10.2018 složila Nika z Lantíkova a Ben Hasan Karlovarské prameny svou první záchranářskou zkoušku ZZZ a započali tak snad slibnou kariéru v jihočeské záchranářské rodině.


Zkoušky záchranářské způsobilosti
Jana Šmídová 26.10.2018 2542x Zkoušky

Podzim letošního roku byl na jihočeské základně Spáleniště ve znamení vrcholový závodů, proto také došlo k rozhodnutí, že plánované zkoušky ZZZ proběhnou v Netolicích. ZKO Netolice poskytla skvěle připravené zázemí a o ochotné pomocníky také nebyla nouze. 

Pestrá směsice různě velikých plemen: leonberger, border kolie a groenendael v neděli ráno nastoupili, aby ukázali svou připravenost na to stát se záchranářem. Stopa se asi nejvíce vyvedla borderce Viky, na poslušnosti potom překvapivě nejvíce zazářil leonberger Hasan. Bohužel u fenky belgického ovčáka nevyšla stopa, nicméně všechny ostatní cviky předvedla na výborně. Takže není nic ztraceno a na jaře příštího roku už tato dvojice Eva a Axa určitě bude úspěšná.

Nádherný podzimní den tak strávili členové jihočeské brigády ve velmi pohodové a přátelské atmosféře. Děkujeme všem pomocníkům za jejich obětavost a gratulujeme všem úspěšným :-)

 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Pohár ČEZ

    První ročník nové soutěže pod záštitou generálního partnera Jaderné elektrárny Temelín se stoprocentně vydařil.

    Zkoušky

    ČP v terénu 2011

    Pověstné jihočeské terény v okolí výcvikové základny Spáleniště se 9.7.2011 staly dějištěm Českého poháru v terénním vyhledávání.

    Zkoušky

    Pohár ČEZ

    Státní svátek 28. října 2010 se v Hluboké nad Vltavou odehrával na kynologickém cvičišti a v areálu Vejvarka v rámci významné pohárové soutěže partnera ...

    Zkoušky

    Seminář záchrany z ledu

    Několik posledních let pořádá lipenská VZS mezinárodní seminář o záchraně z ledu, na němž se setkávají zástupci mnoha různých záchranářských organizací.

    Zkoušky