Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vítězství na ČP ZTV3

V sobotu 20. 8. 2022 proběhl pod pořadatelskou taktovkou ZBK Praha Český pohár ZTV3. Poprvé byla nedílnou součástí této zkoušky dle nového zkušebního řádu i poslušnost. Vítězem závodu se stal nyní již "jihočech" Míra Burda se svou šikovnou parťačkou Anat Frosty Fox.


Vítězství na ČP ZTV3
Jana Šmídová 26.8.2022 438x Vítězové

Bojovali ze všech sil a i dle slov rozhodčí Edity Labíkové předveli oba dva "perfektní práci a byla radost se na ně dívat i v tom příšerném počasí, které panovalo". Takže Míro, děkujeme za skvělou reprezentaci a těšíme se na další společné nejen jihočeské akce...


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Bilance roku

    Jako každoročně o první lednové neděli se členové Jihočeské brigády sjeli do restaurace Hubert v Hluboké nad Vltavou na výroční členskou schůzi.

    Vítězové

    Svaz oslavuje výročí

    Oslava dvacátého výročí založení Svazu záchranných brigád kynologů ČR proběhla v sídle prezidenta svazu v severočeském Žatci v sobotu 20. března 2010.

    Vítězové

    PF 2011

    Všem příznivcům Jihočeské záchranné brigády kynologů chceme za tuto přízeň poděkovat a popřát šťastné sváteční dny a úspěšný rok 2011.

    Vítězové

    Úctyhodné výročí

    Dubnové soustředění Jihočechů na Spáleništi probíhalo ve znamení dvou událostí: zkoušek ZZZ a hlavně oslavy sedmdesátin nestárnoucího Jardy Flíčka.

    Vítězové